Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552

Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552

Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552 od tejto značky Leifheit je u nás momentálne k dispozícii za skvelú cenu. Nakupujte kvalitné výrobky teraz vo výpredaji za skvelé ceny. Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552 práve teraz za 25.99 €

25.99 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Táto súprava na čistenie okien je dokonalým riešením na rýchle a dôkladné čistenie. Pomôže vám vyčistiť okná, rámy alebo rohy.Povlak stierky so šírkou 28 cm ponúka jedinečnú dvojitú čistiacu silu: špeciálne dlhšie štetiny ľahko zhromažďujú aj tie najodolnejšie nečistoty a tenké mikrovlákna leštia povrch. Pomocou pohyblivého kĺbu na násade môžete ľahko umývať aj horšie dostupné miesta. So šírkou záberu 28 cm je sada ideálna na čistenie väčších plôch.Pomocou systému Click System je možné stierky ľahko meniť. Súprava obsahuje obojstranný mop, stierku na okná so šírkeou 28 cm a teleskopickú tyč s nastaviteľnou dĺžkou od 75 do 135 cm.

 

Názov:
Leifheit Upratovací set na čistenie okien 45552
Výrobca:
SKU:
4006501455529
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
V našom e-shope Mdnabytok.sk si s radosťou kúpite moderný nábytok od popredných dodávateľov nábytku. Vyberte si z obrovského množstva osvedčených produktov. Využite výhody online nakupovania a prestaňte tráviť čas v radoch. Na Mdnabytok.sk máme všetko, čo potrebujete pre svoje moderné bývanie. Sedacie súpravy, rohové sedacie súpravy, postele, postele so skrinkovými pružinami, kuchyne, stoličky, kreslá - to všetko tu nájdete za dostupné ceny. Nakupujte bezpečne a rýchlo online v našom e-shope. Vašu objednávku vám doručíme domov čo najskôr.
Vyberajte z ponuky
34906
produktov
241
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Mdnabytok.sk